Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2018 18:17 - Snowden -Едуард Сноудън
Автор: yotogang Категория: Изкуство   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Когато се развиха действията упоменати във филма вече търчаха писатели,сценаристи и други подобни индивиди към Едуард Сноудън да искат авторските права за живота му и стореното от него.Не знам дали Оливър Стоун е имал пръст в избирането на Kieran Fitzgerald за негов помощник ,но се е получило добро филмче.
Ако кажа ,че това е биографичен трилър може би за повечето от почитателите на тези два жанра това ще е достатъчно,за да изгледат трейлъра и след това и филма .Все пак това е добра комбинация.Но преди всичко това е една от най-важните драми направени по действителен случай за последните 10 или дори 20 години.Показвайки как обичаните сляпо от мнозина българи ,а и не само от българите,американци се отнасят към живота на обикновения човек.Как единствено можеш да си сигурен ,че нямаш никаква лична информация и всичко се вижда ,чува и се знае.
Сноудън(Joseph Gordon-Levitt) е един от малкото хора дръзнали да покажат пред света какво прави правителството/тайните служби на една от безскрупулните страни .
Това е филм който трябва да се гледа от всички запознати и незапознати със случая.Оливър Стоун и Фитзджералд са представили тази продукция по сравнително спокоен начин,което я отличава много от истинската история.Но така може би са си ""вързали гащите"" и когато филма излиза в края на лятото на 2016 ,той не търпи чак толкова голяма критика,както по принцип се случва с филми свързващи факти от живота и политиката.
Нека кажем ,че не съм най-големият фен на Джоузеф Гордън ,но тук той влиза в ролята и я изпълнява много добре.Не знам дали по принцип Джоузеф е ""методичен актьор"",но със сигурност за тази си роля е използвал похватите заключени в този метод.
Както казва един от популярните американски критици за този филм ""Може да не сте съгласни със Стоун , че човекът е герой, но вероятно искате да видите филма, за да можете да разберете за какво е целият шум..""




За повече филмови предложения  и аматьорска критика

https://yotogang.blogspot.bg/



Тагове:   2016,   Сноудън,   snowden,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: yotogang
Категория: Изкуство
Прочетен: 12263
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 3
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930